Svensk klassisk massage

Du kan välja mellan en mjukare eller en mer djupgående massage. Massagen frigör spänningar och mjukar upp dina muskler. Hel- eller delkroppsmassage.
30 min/400 kr, 45 min/530kr, 60 min/650 kr


Taktil massage

Den taktila massagen kan vara en hjälp vid sorg, utbrändhet och depression och lämpar sig också för dig som endast klarar lätt beröring, t.ex. vid fibromyalgi. Effekterna av den taktila massagen är många och är en väl dokumenterad och beprövad metod.
80 min/900 kr


Idrottsmassage

Passar dig som är fysiskt aktiv eller idrottar. En mer djupgående massage. Behandlingen anpassas efter dina behov och önskemål. Med hjälp av hållningsanalys, rörelsetester och samtal tar vi fram den behandling som passar just dig. De anpassade massagerna som triggerpunktsbehandling, bindvävsmassage, koppningsmassage, terapeutiska töjningar och olika stretch- och trycktekniker kan ingå.
45 min/550 kr, 60 min/700 kr


Hawaiiansk massage

En böljande kraftfull och intensiv helkroppsbehandling. Den går in på djupet och är en avslappnande massage som ger energi och stressreducering. En favorit för många.
80 min/840 kr


Hot stone massage

Massagen utförs med både varma och kalla stenar och är en djupgående massage. Genom att stenarna är varma, mjukas musklerna upp lättare. Den upplevs ofta som mer skonsam än en djupgående massage som utförs med enbart handkraft.
45 min/530 kr


Hot stone & klassisk massage

En kombination av tekniker från Hot Stone och Klassisk massage. En riktigt bra kombination om du vill ha en djupgående massage som ger både känslan av klassisk massage, värme, avkoppling och behandling.
60 min/650 kr


Massage på stol

Du sitter på en stol och behåller kläderna på under behandlingen. Massagen har fokus på axlar, nacke och rygg men även armar, händer och huvud kan ingå.
45 min/530 kr


Royal Rose

Terpuetisk och avslappnande spa- & aromamassage som stimulerar både kropp och sinne. Lyxig kroppsmassage med peeling, kroppskräm & olja. Ansiktsmassge med rengöring, mask, calm mind-olja, akupressur och skalpmassage.
1 h 50 min /fr. 1500 kr


Hot stone massage

Fullkomligt avslappnande spabehandling där olja och lavastenar värmer på djupet. Minskar muskelspänningar och stress.
Halvkropp 50 min/fr. 550 kr
Helkropp 1 h 30 min/fr. 900 kr


Turkisk kroppsskrubb

Helkroppsbehandling. Stärkande saltskrubb med eukalyptus stimulerar blodcirkulation och gör
huden fantastiskt mjuk och len.
40 min/fr.900 kr


Eucalyptuskur

Turkisk saltpeeling med elcalyptus inklusive hårbottenmassage. Därefter en avslappande helkroppsmassage.
80 min/fr. 1100 kr


Lymfmassage & -dränage

Mild och behaglig helkroppsbehandling som förbättrar elasticiteten och cirkulationen i huden. Passar speciellt personer med mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthet.
50 min/fr. 600 kr,  80 min/fr. 800 kr


Brasiliansk modeladora massage (fettreducerande)

Intensiv massage där toxiner och vatten samlade i fettmassan minskas. Verkar utrensande och fettreducerande, samt jämnar ut huden. Kräver flera behandlingar.
50 min/fr. 1200 kr